Full-stack developer

Fulltime

Wie is Foneday?

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat via een best-in-class webshop op Foneday.com onderdelen levert aan reparatiewinkels van smartphones en tablets. We zijn hiermee actief in diverse landen in Noord- en West-Europa. Wij schuiven niet met dozen, maar gaan een warme relatie aan met de klant. Het leveren van de beste service speelt hierin een belangrijke rol.

Functiebeschrijving

Als Full-stack Developer bij Foneday ben je constant bezig met het bouwen en uitbreiden van onze eigen IT-oplossingen. Je werkt met nieuwe technieken (wij houden van nieuwe snufjes!) om flitsende features en projecten te bouwen, maar ook met het refactoren van bestaande code. Je neemt cruciale beslissingen in de machinekamer van Foneday en zorgt ervoor dat klanten en medewerkers vlot kunnen werken met onze interne en externe systemen. Ook bouw je veel integraties met externe diensten en werk je aan het verbeteren van de gebruikerservaring voor onze duizenden klanten.

Omdat we een klein team hebben zijn we op zoek naar iemand die flexibel en multifunctioneel is. Je werkt naast andere full-stackers waarbij je zelf samen taken kunnen verdelen. We werken momenteel vooral met een stack van Laravel, Livewire, Tailwind en AlpineJS. Het is niet nodig om alles al te weten en we leren je graag dingen bij. Ook staan we zelf altijd open om te leren en onszelf te ontwikkelen als het gaat om onze systemen. Wij willen graag dat je deel uitmaakt van dit proces!

Dit ga je doen

Bij Foneday heb je veel vrijheid om te programmeren zoals jij dat wilt. We houden van vernieuwing en creatieve ideeën en blijven onszelf uitdagen. We bouwen veel nieuwe features, en staan zeker niet stil met onze bestaande codebase. Ook bugfixes en suggesties van medewerkers zijn dingen waar jouw kennis van pas zal komen!

Naast het dagelijkse codeerwerk, vind je het ook leuk op andere manieren bij te dragen aan Foneday. We waarderen een constante stroom van ideeën. Het voelt alsof je met een stel vrienden aan het werk bent. Als developer bij Foneday zul je bureaucratische communicatie meemaken die jou uit je focus haalt. In een relaxte en informele omgeving, lossen we samen de uitdagingen en problemen op die we tegenkomen. Jouw mening en visie is daarbij een waardevolle bijdrage.

Met jouw toewijding en input breng je samen met ons Foneday naar het volgende niveau, want we zijn een snelgroeiend bedrijf dat in steeds grotere mate gebruik maakt van onze eigen IT oplossingen / automatiseringen. Hiermee willen wij de komende tijd ook enkele zeer grote stappen maken. Daarnaast is bij ons ook persoonlijke groei zeer belangrijk en dit willen wij zoveel mogelijk stimuleren.

Dit ben jij

 • Je bent vaardig met PHP, SQL en Javascript, de basis van onze code.
 • Je hebt ervaring met een of meer back-end frameworks zoals bijv. Laravel of Symfony.
 • Je bent bij voorkeur ook bekend met component-based front-end oplossingen zoals bijv. React, Vue of Svelte.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend.
 • Je hebt gevoel voor optimalisatie en efficiënte data structuren.
 • Basiskennis van werken met Git.
 • Je hebt veel enthousiasme en passie voor IT.
 • Je werkt accuraat en georganiseerd. Schone en geordende / gedocumenteerde code wordt steeds belangrijker bij ons hoe meer onze systemen groeien en complexer worden.

Wat wij jou aanbieden

Werken bij Foneday betekent werken bij een organisatie met volop mogelijkheden. We groeien hard en zoeken mensen die met ons mee willen groeien! We bieden jou een boeiende functie in een internationale omgeving. Verder mag je van ons het volgende verwachten:

 • Salarisindicatie €3000-€5000, obv. 40u en jouw skills en ervaring.
 • 25 vakantiedagen obv 40u.
 • Laptop van de zaak
 • Een informele werksfeer: korte communicatielijnen en de sfeer van een groep vrienden.
 • Kansen en ondersteuning om te leren / groeien op de manier die jij wilt.
 • Werken in een ruim en comfortabel, gloednieuw kantoorgebouw dat als een tweede thuis kan voelen.
 • Werktijden: 32-40u, in het begin vooral op locatie, daarna evt. deels thuis
 • Dagelijks vers fruit

Denk jij dat we een match zijn?

Wij staan te popelen om je te ontmoeten. Mail je CV en motivatie naar [email protected]

Perks and benefits

Macbook Pro

Ergonomic workplace

Daily fresh fruit

Friday drinks

Phone accessories

Discount repairing of your phone

Learning and development

Flexible working hours

Working at Foneday collage

Hercules 6

5126 RK, Gilze

The Netherlands

BTW: NL858716422B01

KVK: 71440836

Copyright © 2023 Foneday.nl B.V. All rights reserved.