Duurzaamheid

Maak deel uit van de oplossing

Op weg naar een betere toekomst

Wij streven na een duurzaam bedrijf te zijn door onze bedrijfswaarden en onze display inruilservice.

Onze bedrijfswaarden

Bij Foneday streven we naar een tweede leven voor alle smartphones en tablets. We doen dit door onze partners en de consument aan te moedigen een kapot toestel niet weg te gooien, maar om deze te repareren. Ieder jaar worden bijna 153 miljoen telefoons simpelweg weggegooid. Dit is jammer, omdat 80% van alle kapotte toestellen nog herbruikt kan worden.

Door een ruim aanbod van zowel oudere - als nieuwere modellen te hebben, weten we zeker dat iedere partner van ons de mogelijkheid heeft het te kunnen repareren. Dat is onze kost-efficiënte en duurzame manier van het hergebruiken van mobiele apparaten.

Inruilen van displays

Om nog meer waarde toe te voegen aan het gebruik van smartphones hebben we de zogenaamde LcdXtend service. Deze service biedt partners en ieder ander die nog ongebruikte schermen heeft liggen, de mogelijkheid deze kapotte iPhone, Samsung en Huawei schermen naar ons toe te sturen. We bieden een vergoeding voor ieder kapot scherm dat gestuurd wordt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze schermen een tweede leven krijgen met ons eerste klas refurbishing procedure.

Hercules 6

5126 RK, Gilze

The Netherlands

BTW: NL858716422B01

KVK: 71440836

Copyright © 2023 Foneday.nl B.V. All rights reserved.