Innovatie is elke dag belangrijk

De markt verandert snel. Stilstaan is niet geoorloofd voor ondernemers die voorbereid willen zijn op morgen. Foneday staat paraat voor deze ondernemers. Wij spelen niet alleen in op de veranderingen van morgen, maar zijn dag in, dag uit met innovatie bezig. Met deze visie is Foneday opgericht.

Door onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren, zijn we onze klanten sneller en beter van dienst. Door de jaren heen hebben we hiermee een explosieve groei gerealiseerd. Dit is het resultaat van het continu uitvinden van onszelf. We hebben grip op processen en kunnen ons focussen op de vragen en behoeftes van klanten.

Visie met drie bouwstenen

De kracht van Foneday is: optimale samenwerking, werken aan wederzijds succes en loyaliteit richting onze klanten.
Dit wordt onderstreept door onze visie, die drie bouwstenen bevat:

Grip op het proces

Binnen Foneday volgen wij een uitgestippeld proces, zodat elke werknemer uniforme kwaliteit levert. Proces en controle zijn immers bepalend voor het succes en uw tevredenheid.

Kwaliteit vormt het bestaansrecht van elk bedrijf. Daarom is onze organisatie erop gebrand om het beste van het beste voor onze klanten te realiseren. Dat betekent dat wij alleen samenwerkingen aangaan met leveranciers die onze visie delen en die wij getoetst hebben op kwaliteit.
Foneday schakelt rechtstreeks met de fabrikant, waardoor er sprake is van directe invloed op de kwaliteit. De fabrieksmedewerkers controleren de onderdelen op fabrieksfouten en/of beschadigingen. Ook bij aankomst in ons magazijn en vlak voor verzending controleren wij nogmaals persoonlijk op afwijkingen.
De nauwkeurig gekozen leveranciers van onze smartphone- en tabletonderdelen en drie productcontroles vormen een succesvolle werkwijze voor kwaliteitsgarantie. Zo kunt u rekenen op een lange levensduur van de producten. Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantenservice is u graag van dienst.

Oog voor de mens

In onze business draait het allemaal om mensen. De mensen met wie wij zaken doen, maar ook de mensen die de visie van ons bedrijf representeren. Zowel intern als naar buiten toe draait het bij Foneday om aandacht, communicatie en kwaliteit.

Foneday heeft werknemers met een hart voor ondernemen. Wij zijn vooruitstrevend, willen u bedienen in uw behoeften en verwachtingen overtreffen. Foneday is onze passie. 24/7 zijn wij toegewijd bezig met ons bedrijf. We zijn geen collega's, maar een grote familie.

We ontzorgen de ondernemer

Wij voeren onze visie uit met maar een einddoel: tevreden klanten. Dat betekent dat u onze samenwerking als prettig ervaart en tevreden bent over de kwaliteit en levensduur van de producten. Zo hoeft u zich over dat aspect binnen uw bedrijf niet te bekommeren.

Wij voeren onze visie uit met maar een einddoel: tevreden klanten. Dat betekent dat u onze samenwerking als prettig ervaart en tevreden bent over de kwaliteit en levensduur van de producten. Zo hoeft u zich over dat aspect binnen uw bedrijf niet te bekommeren.