Samen staan we sterk

Foneday vormt een nieuwe generatie in smartphone- en tabletonderdelen. Dankzij onze lage prijzen, kwaliteitschecks en passie bieden wij u de beste producten en maximale service. Onze focus ligt op tevreden klanten, maar ook op de tevredenheid van uw consumenten. Samen staan we sterk!

overons-visual-1a

Innovatie elke dag belangrijk

De markt verandert snel. Stilstaan is niet geoorloofd voor ondernemers die voorbereid willen zijn op morgen. Foneday staat paraat voor deze ondernemers. Wij spelen niet alleen in op de veranderingen van morgen, maar zijn dag in, dag uit met innovatie bezig. Met deze visie is Foneday opgericht.

Door onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren, zijn we onze klanten sneller en beter van dienst. Door de jaren heen hebben we hiermee een explosieve groei gerealiseerd. Dit is het resultaat van het continu uitvinden van onszelf. We hebben grip op processen en kunnen ons focussen op de vragen en behoeftes van klanten.

overons-visual-2-stappen

Visie met drie bouwstenen

De kracht van Foneday is: samenwerking, werken aan wederzijds succes en loyaliteit richting onze klanten. Dit wordt onderstreept door onze visie, die drie bouwstenen bevat:

overons-visual-2-stap1

Grip op proces

Binnen Foneday volgen wij een uitgestippeld proces, zodat elke werknemer uniforme kwaliteit levert. Proces en controle zijn immers bepalend voor het succes en uw tevredenheid.

overons-visual-2-stap2

Productkwaliteit

Kwaliteit vormt het bestaansrecht van elk bedrijf. Daarom is de organisatie erop gebouwd om het beste van het beste voor onze klanten te realiseren. Dat betekent dat wij alleen coöperaties aangaan met leveranciers die onze visie delen en die wij getoetst hebben op kwaliteit.

> Voor elke levering drie productcontroles
Foneday schakelt rechtstreeks met de fabrikant, waardoor er sprake is van directe invloed op de kwaliteit. De fabrieksmedewerkers controleren de onderdelen op fabrieksfouten en/of beschadigingen. Ook in ons magazijn en nogmaals vlak voor verzending controleren wij persoonlijk op afwijkingen.

> Goed contact + optimale kwaliteit = tevreden klanten
De nauwkeurig gekozen leveranciers van onze smartphone- en tabletonderdelen én drie productcontroles vormen een succesvolle werkwijze voor kwaliteitsgarantie. Zo kunt u rekenen op een lange levensduur van de producten. Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantenservice is u graag van dienst.

overons-visual-2-stap3

Oog voor de mens

In onze business draait het allemaal om mensen. De mensen met wie wij zaken doen, maar ook de mensen die de visie van ons bedrijf representeren. Zowel intern als naar buiten toe draait het bij Foneday om aandacht, communicatie en kwaliteit

Foneday heeft werknemers met een hart voor ondernemen. Wij zijn vooruitstrevend, willen u bedienen in uw behoefte en verwachtingen overtreffen. Foneday is onze passie. 24/7 zijn wij toegewijd bezig met ons bedrijf. We zijn geen collega’s, maar één grote familie.

visual-care-a

Wij ontzorgen de ondernemer

Wij voeren onze visie uit met maar één einddoel: tevreden klanten. Dat betekent dat u onze samenwerking als prettig ervaart en tevreden bent over de kwaliteit en levensduur van de producten. Zo hoeft u zich over dat aspect binnen uw bedrijf niet te bekommeren.

Ervaar zelf hoe wij deze visie uitdragen. Registreer of log direct in en bekijk de webshop. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 013 – 8330055 of info@foneday.nl.

Maak kennis met Foneday

Wordt partner en krijg volledige toegang tot de Foneday webshop.

0

Start typing and press Enter to search