Kies taal: Dutch Language English Language German Language Danish Language Spanish Language Portuguese Language Italian Language
Home Ons team

Het Foneday Team

Even voorstellen!

Phoebe Piko

Klant Support

Bel, mail of app je naar Foneday, dan is het met Phoebe nooit stil aan de overkant. Phoebe doet er alles aan om gelukkige klanten te scoren. Elke dag trakteert zij onze klanten op hulp en advies.

Maja Gaukstern

Partnership Agent

Maja is onze klantenmagneet bij Foneday. Ze herkent de individuele behoeftes van een klant, maakt een match, en bouwt een lange termijn relatie met ze. Maja is verantwoordelijk voor het land van herkomst: De Duitse markt.

Cristina Leite

Partnership Agent

Kijk uit - Cristina zal je om haar vinger winden met haar Portugese charme. Cristina is een absolute kei als het op Samsung-displays aankomt, dus vuur alle vragen recht op haar af.

Sergio Ferreira

Partnership Manager

Sergio buigt zich over de sales strategie en legt de bouwstenen voor klantrelaties. Hij scout prospects en gaat op missie om meer klanten aan Foneday te binden. Als ervaren klantenbinder neemt hij nieuwe sales collegas onder zijn hoede.

Michael Engelaer

Full-stack Developer

Michael zet zijn code skills zoals PHP en Javascript in om onze webshop en systemen te optimaliseren. Daarnaast is hij het brein achter de roadmap van technische optimalisaties en het bouwen van nieuwe features.

Milad Sayed

Hoofd Inkoop

Milad stort zich dagelijks op de wereld van smartphone- en tabletonderdelen. Hij is een lopende encyclopedie als het gaat om onze producten. Zijn missies zijn oa. Productkwaliteit en onze kantoren in China controleren.

Mustafa Amir

Technisch Specialist / Inkoop

Mustafa's belangrijkste taak is om alle ballen in de lucht te houden bij retouren. Ook checkt hij de prestaties en kwaliteit van producten en zorgt hij dat ons walhalla aan smartphone- en tabletonderdelen groeit.

Dirk Zwang

Finance Controller

Gaat het over cijfers, omzet, kosten en BTW? Dan staat Dirk meteen aan, want financiële administratie is helemaal zijn ding. Hij duikt dagelijks in de cijfers van Foneday en zorgt dat we genoeg ademruimte hebben.

Elaisha Alvares

Design / Fotografie

Elaisha werkt veel samen met Tiara om ervoor te zorgen dat de webshop qua fotografie en beelden een lust voor het oog is. Ze zet haar design skills in bij het bewerken en maken van beeldmateriaal voor de webshop.

Tiara Baranco

Design / Fotografie

Tiara is geknipt voor het fotografie vak. Samen met Elaisha legt zij al onze producten op de gevoelige plaat vast. Daarnaast legt ze haar design sausje over de diverse beelden die we op de website gebruiken, zoals banners.

Marco A. Matinella

LCDXtend

Marco houdt zich voornamelijk bezig met het reanimeren van kapotte schermen en geeft ze met refurbishen een tweede leven. Hij is tijdens de uitvoer van controles voorzitter van het testpanel en bewaakt de kwaliteit van onze producten.

Mujteba Afshar

Algemeen Directeur

Bepaalt de koers, legt zijn vergrootglas op trends en ontwikkelingen in de markt en tovert strategische keuzes en groeikansen uit zijn hoge hoed. Een ‘Directeur van morgen’, met het vizier op de lange termijn en optimalisatie van processen.

En de hele Foneday familie!

Vacancy Image