Kies taal: Dutch Language English Language German Language Danish Language Spanish Language Portuguese Language Italian Language French Language
Home Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

De sleutel tot de webshop

Ons hart gaat sneller kloppen van gelukkige klanten. Wij zorgen voor de kwalitatieve smartphone onderdelen en jij als reparateur reanimeert het device, zodat de eindklant voor de tweede keer verliefd wordt op zijn of haar smartphone of tablet.

Foneday Webshop Preview

Stap 1

Maak een account aan, zo gepiept

Maak online een account aan. Binnen 5 dagen bellen we je op, meestal zelfs binnen 24 uur.

We bespreken dan onder andere je behoefte qua producten, maar ook in je onderneming, zodat we jou weer een stapje dichter naar jouw doel kunnen brengen.

Creating Foneday Account
Checking Foneday Account

Stap 2

Controle, even wachten

Wij controleren je gegevens (telefoonnummer, KvK-nummer, BTW-nummer en e-mail). Daarna wordt je account geactiveerd.

Stap 3

Account klaar, ga je gang

Je hebt nu een account, dus de muur van de online shop is gevallen. Je kunt nu naar hartenlust rondneuzen in de webshop met meer dan 10.000 producten.

Via je account kun je winkels en adressen koppelen. Ook mag je altijd bij ons aankloppen voor je vragen.

Foneday Producten

Snelle vraag?

Welke dagen zijn jullie gesloten?

Wij staan elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur voor je klaar! In het weekend zijn wij gesloten. Maak voor bezoek graag een afspraak. Tijdens deze feestdagen is Foneday gesloten (Je bestelling wordt de eerstvolgende werkdag verwerkt):

Nieuwjaarsdag (1 Apr.)
Tweede Paasdag (5 Apr.)
Koningsdag (27 Apr.)
Bevrijdingsdag (5 Mei)
Hemelvaartsdag (13 Mei)
Tweede Pinksterdag (24 Mei)
Eerste en Tweede kerstdag (25 en 26 December)

Wat is de levertijd op mijn bestelling?

Smartphone- en tabletonderdelen die op werkdagen voor 19.30 uur in de winkelwagen worden gedropt en afgerekend, versturen wij diezelfde dag nog. Eén dag later heb je de benodigde puzzelstukken voor je reparatiewerk dus al binnen (in Nederland en België). Plaats je een bestelling in het weekend, dan is de verwerking hiervan het eerste wat we op maandag oppakken.

Kan ik ook bestellen zonder account?

Om bij Foneday te bestellen heb je een account nodig. Dit omdat wij uitsluitend zaken doen in B2B. Wij moeten dus enkele gegevens checken als je een account maakt, waarna de poorten naar ons walhalla aan producten voor je open gaan.