Mijn account

Support Center > Mijn account

Hier vind je al de antwoorden op je vragen over je account:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?
Ben je nog geen klant? Dan kun je ons verleiden om je toegang te geven voor de webshop door een account aan te maken. Uiterlijk na enkele dagen, vaak binnen 24 uur, bellen we je op om je wensen en doelen te bespreken. Daarna krijg je groen licht en kun je helemaal losgaan in onze webshop.
Wat moet ik doen als ik niet meer kan inloggen?
Gaat er iets mis bij het inloggen? De beller is sneller, dus laat even van je horen via 013 – 833 00 55 en we lossen het voor je op.
Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Niets is vervelender dan te moeten graven in je geheugen naar dat ene wachtwoord. Daarom geven we je de optie om die op elk moment makkelijk opnieuw in te stellen. Kies op de inlogpagina voor ‘wachtwoord vergeten’ en herstel je wachtwoord. ​​

Mocht er toch iets niet helemaal werken en je alsnog tegen een digitale muur oplopen, bel dan even naar onze hulplijn: 013 – 833 00 55.
Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam ben vergeten?
Ben je je gebruikersnaam even kwijt? Bel ons op 013 – 833 00 55, dan frissen wij je geheugen weer even op.
Hoe kan ik mijn openstaande facturen betalen?
Als je bent ingelogd, vind je in je account onder ‘Finance’ het kopje ‘Facturen betalen’. Daar staan de betaalde en openstaande facturen voor je uitgestald. Bij openstaande facturen brengt de knop ‘Betalen’ je naar je doel om de factuur te voldoen.
Hoe kan ik mijn shoptegoed besteden?
Bij het aanmelden van een RMA kies je voor ‘shoptegoed’. Daarna wordt na goedkeuring het shoptegoed in je account gezet. En goed nieuws: dit verloopt nooit.

In het afrekenproces kies de optie ‘Saldo besteden’ (zie het screenshot hieronder). Over het shoptegoed ben je eigen baas. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel je hiervan besteedt. In ‘Mijn account’ staat altijd het actuele overzicht.

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht?

Aarzel niet en contacteer ons.

Copyright © 2023 Foneday.nl B.V. All rights reserved.