Kies taal: Dutch Language English Language German Language Danish Language Spanish Language Portuguese Language Italian Language French Language
Home Contact

Contact

Een dag niet gebeld is een dag niet geleefd

Chat, mail, app, bel of kom gezellig langs!

Als smartphone fanaten zitten we met smart op jouw belletje, mailtje of Whatsapp berichtje te wachten. Laat van je horen!

Heb je vragen, wil je meer informatie of heb je gewoon zin om met een praatje te maken? Wij zitten elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur voor je klaar.

Smiling Foneday Employee

Ben je niet zo’n prater?

Ga los op je toetsenbord

Mail ons via [email protected] of gebruik het formulier hieronder.
Op werkdagen vliegt onze digitale postduif binnen 24 uur uit voor een reactie.

Snelle vraag?

Welke dagen zijn jullie gesloten?

Wij staan elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur voor je klaar! In het weekend zijn wij gesloten. Maak voor bezoek graag een afspraak. Tijdens deze feestdagen is Foneday gesloten (Je bestelling wordt de eerstvolgende werkdag verwerkt):

Nieuwjaarsdag (1 Apr.)
Tweede Paasdag (5 Apr.)
Koningsdag (27 Apr.)
Bevrijdingsdag (5 Mei)
Hemelvaartsdag (13 Mei)
Tweede Pinksterdag (24 Mei)
Eerste en Tweede kerstdag (25 en 26 December)

Wat is de levertijd op mijn bestelling?

Smartphone- en tabletonderdelen die op werkdagen voor 19.30 uur in de winkelwagen worden gedropt en afgerekend, versturen wij diezelfde dag nog. Eén dag later heb je de benodigde puzzelstukken voor je reparatiewerk dus al binnen (in Nederland en België). Plaats je een bestelling in het weekend, dan is de verwerking hiervan het eerste wat we op maandag oppakken.

Kan ik ook bestellen zonder account?

Om bij Foneday te bestellen heb je een account nodig. Dit omdat wij uitsluitend zaken doen in B2B. Wij moeten dus enkele gegevens checken als je een account maakt, waarna de poorten naar ons walhalla aan producten voor je open gaan.