Over ons

Jouw leverancier en maatje

Ons verhaal

Foneday is een jong bedrijf dat in 2015 is gestart. Met weinig middelen en hard werken, zijn we gekomen waar we nu zijn. We zijn dankbaar voor het succes dat we hebben bereikt met de mensen en partners die door de jaren heen bij onze Foneday familie zijn gaan horen. Iedere dag streven wij er naar het beste uit onszelf en onze partners te halen.

Onze focus ligt op nieuwe trends en ontwikkelingen om onze doelen te bereiken. Het vertrouwen op onze capaciteiten en de durf om de dingen op onze manier aan te pakken is misschien wel ons grootste succes in al deze jaren. We zijn er nog niet, maar zijn vastberaden door te zetten op deze weg naar de toekomst.

Mustafa Afshar

Algemeen Directeur

Foneday in een notendop

Onze missie

Ons hart gaat sneller kloppen van gelukkige klanten. Wij zorgen voor de kwalitatieve smartphone onderdelen en jij als reparateur reanimeert het device, zodat de eindklant voor de tweede keer verliefd wordt op zijn of haar smartphone of tablet.

Onze visie

Beschikbaarheid van hoge kwaliteitsonderdelen voor mobiele apparaten waarborgen, zodat reparateurs hen het tweede leven kunnen geven dat ze verdienen.

Calling our partners

Onze bedrijfscultuur

Bij Foneday kijken we altijd vooruit naar hoe wij ons kunnen verbeteren en hoe we waarde kunnen toevoegen voor onze partners. Bij ons staan eigenaarschap en nieuwe ideeën hoog in het vaandel. In alles wat we doen zijn we succesvol of krijgen we nieuwe inzichten, we worden er altijd beter van. Deze mentaliteit maakt dat onze medewerkers ruimte hebben voor hun eigen ideeën en perspectieven. Samen proberen we zo nieuwe hoogten te bereiken.

Wij hebben een divers team met mensen van over de hele wereld. We werken graag met mensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Wij creëren een veilige werk omgeving waar zij hun meningen en creativiteit kunnen uiten.

Meeting with colleagues

"Achieving more together"

Ons motto: “Achieving more together”, is niet alleen van toepassing op onze klanten, maar ook intern op onze Foneday collega’s. Wij geloven dat, om succesvol te zijn, we samen moeten komen, we elkaars meningen moeten waarderen en we moeten werken aan een gezamenlijk doel. Ons doel is de best mogelijke relatie op te bouwen met onze partners door producten van de hoogste kwaliteit te bieden en hen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

2015

Geboorte van Foneday

Vanaf 26 januari rijdt Foneday rondjes door heel Nederland om uit de kofferbak smartphone schermen en andere onderdelen aan reparatiewinkels te verkopen.

2016

Gezellig druk

Het begint al gezellig druk te worden qua klanten. We krijgen in juni de sleutel van ons eerste kantoor in Oisterwijk van 17m2. In oktober groeien we alweer uit ons jasje en pakken we het kantoor van 43m2 naast ons erbij, die we omtoveren tot magazijn.

2017

Uit de jas gegroeid

Foneday groeit uit z’n jasje. We verhuizen naar een veel groter pand en er ontstaat een hecht team van 6 mensen. Om de kwaliteit te bewaken, is het helpen van klanten een dagtaak.

2018

Bouwen aan webshop en groei

De stap naar een online webshop wordt gemaakt om heel de markt goed te kunnen bedienen. Resultaat: enorme groei met inmiddels een heel Foneday elftal aan teamspelers en een extra pand erbij, plus een kantoor in China.

2019

Team en tandje erbij

Een ‘quality improvement team’ ziet in februari het levenslicht: onderzoek en research om producten te verbeteren wordt een extra speerpunt.

2020

Foneday ontwikkelt zich door

Foneday is 5 jaar! De laatste 3 jaar is ‘groei’ de rode draad en inmiddels bestaat het Foneday (vrienden)team uit 35 mensen.

2021

Jubileumjaar in stijl

De plannen voor 2021 zijn grootst. We gaan verhuizen naar een groter pand waar we onze talenten op een nieuwe manier kunnen uitbreiden.

Benieuwd naar

werken bij Foneday?

Hercules 6

5126 RK, Gilze

The Netherlands

BTW: NL858716422B01

KVK: 71440836

Copyright © 2023 Foneday.nl B.V. All rights reserved.